dilluns, 5 de maig del 2014

Final de la campanya "La joventut al poble no hi tenim lloc!"

L'AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan) hem estat desenvolupant als darrers mesos una campanya pels diferents espais pel jovent que no trobem a la ciutat i que són de diferent tipus, des d'oci fins a estudi.

D'aquesta manera, dins d'aquesta campanya hem fet des de diversos repartiments d'octavetes, parades informatives i recollides de signatures fins a concentracions com la del darrer 20 de març passant per xerrades com la del passat 15 de març.

Hem de destacar que tota aquesta lluita no ha sigut fruit de cap capritx del jovent sinó que neix de les pròpies necessitats del jovent santjoanenc, ja que els fills i filles dels treballadors i treballadores es queden sense llocs d'estudi i d'oci i mentrestant la gent amb més recursos poden continuar gaudint d'espais propis a llurs cases o centres de pagament.

Així, aquesta campanya ha suposat una pressió del jovent per aquestes demandes i ha tingut el seu fruit en una resposta de l'Ajuntament que veurem fins a quin punt intentaran, voldran i podran solventar les mancances, però que sens dubte mostra que la màxima necessitat per a la reivindicació és l'organització.

Des de l'AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan) volem continuar cridant a tot el jovent santjoanenc a organitzar-se a l'Assemblea de Joves com a eina per a combatre totes aquestes problemàtiques que patim al nostre municipi.

Finalment, tan sols remarcar que el jovent organitzat continuarem lluitant per aquestes i noves problemàtiques que tenim a Sant Joan Despí i d'aquesta manera properament començarem una nova campanya sobre una altra temàtica.

Organitza't i lluita, AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada