diumenge, 9 de febrer del 2014

Inici de campanya: La joventut al poble no hi tenim lloc!

Aquest mes de febrer, l'AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan) iniciem la nostra primera campanya, «La joventut al poble no hi tenim lloc!». Es tracta d'una campanya sobre els espais del jovent al nostre municipi, fonamentalment espais d'estudi i d'oci.

Per la banda dels espais d'estudis, reivindiquem un major i millor servei pel que fa a biblioteques i aules d'estudi amb major cobertura i millors prestacions. Demanem que s'informi adequadament als joves sobre l'existència d'aules d'estudi als Centres Cívics dels barris de Torreblanca i Tv3 i que es garanteixi la disponibilitat del servei. Sobre les biblioteques, també demanem una amplicació en l'horari de tardes i l'opertura d'una de les biblioteques els dilluns al matí.

Per la banda dels espais d'oci, primer de tot hem de deixar ben clar que som hereus de l'històrica lluita juvenil que s'ha dut al nostre municipi per un Casal de Joves que a dia d'avui tan sols és reflectit en el Casal de Joves El Bulevard, sent per a joves però no dels i les joves. Nosaltres recuperem aquesta reivindicació històrica i entenem aquest espai com una oportunitat per potenciar la identificació i la implicació dels joves, de manera que l’autogestió ha de ser una condició imprescindible, per tant, seguim reivindicant un Casal de Joves autogestionat pel propi jovent de la ciutat.

D'aquesta manera, durant els propers mesos podreu seguir a les xarxes socials i al carrer la nostra campanya d'espais per al jovent.

Organitza't i lluita!

AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada