dilluns, 4 de novembre del 2013

L'AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan) es presenta a Sant Joan Despí


El passat diumenge 3 de novembre es va dur a terme la presentació de l’AJSJ (Assemblea de Joves de Sant Joan). L’acte va tenir lloc a l'esplai El Castanyot i va comptar amb una considerable assistència del jovent de Sant Joan Despí així com de simpatitzants del projecte, també del municipi, arribant fins la trentena d'assistents.

L'acte es va iniciar amb una xerrada on primerament va intervenir un membre de l'antiga assemblea de joves (Eureka) que ens va explicar en què consistia el seu projecte, la intervenció a les reunions del Pla Jove convocades per l'Ajuntament, la creació de l'assemblea pro casal autogestionat, algunes de les accions que van realitzar i finalment ens va explicar com funcionava la publicació trimestral Far Roig.

Seguidament, va intervenir en Genís Sisó, membre d'una associació estudiantil que ens va exposar el context polític i social actual i com afecta de manera més concreta al jovent fent així necessària la organització d'aquest.

Per últim, una militant de l'AJSJ va presentar el projecte de la nostra assemblea tot exposant els principis ideològics, els nostres interessos i objectius i com desenvoluparíem aquests.

La jornada va finalitzar amb un berenar popular i música.

Agraïm l’assistència a totes les persones que ens van acompanyar en aquest acte de presentació de l’Assemblea de Joves de Sant Joan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada